Σκληρή παραφίνη SASOL 4110


Σκληρή παραφίνη κατάλληλη για χύτευση σε καλούπι - 1kg
Τιμή:4,70 €
Discount
Βάρος Συσκευασίας


Preloader

Σκληρή παραφίνη SASOL 4110

Τα κεριά φτιαγμένα σε καλούπι απαιτούν σκληρή παραφίνη με καλές ιδιότητες συρρίκνωσης . Η παραφίνη Sasol 4110 για χύτευση σε καλούπι έχει αναπτυχθεί ειδικά με αυτό το σκοπό, επιπλέον χαρακτηριστικό είναι ότι αφήνει ελάχιστα υπολείμματα στα καλούπια και έχει υψηλή ποιότητα επιφάνειας στο κερί.

Η παραφίνη Sasol 4110 είναι κατάλληλη για όλες τις διαμέτρους των κεριών . Λόγο της ημιδιαφανής ιδιότητας της θέλει σημαντικά λιγότερη ποσότητα χρώματος για να επιτευχθεί η επιθυμητή απόχρωση κρατώντας έτσι καλή ποιότητα καύσης του κεριού.

Με υψηλό βαθμό καθαρότητας, η πλήρως υδρογονωμένη παραφίνη Sasol 4110 για καλούπια παρέχει τη βάση για κεριά υψηλής ποιότητας που καίνε καθαρά και με ασφάλεια. Είναι επίσης κατάλληλη για επαφή με τρόφιμα και χρησιμοποιείτε σε συνδυασμό με την Sasol 6220 π.χ. για την επικάλυψη τυριών.

Η παραφίνη Sasol 4110 για καλούπια είναι συμβατή με όλα τα χρώματα και αρώματα που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή κεριών και υπερβαίνει το σήμα ποιότητας RAL για τα κεριά .

Υπό κανονικές συνθήκες η παραφίνη και τα κεριά που παράγονται από αυτήν έχουν εξαιρετική διάρκεια ζωής. Η εμφάνιση, η έλλειψη οσμής και η καλή ποιότητα καύσης διατηρούνται μόνιμα.

Βάρος Συσκευασίας Τιμή ανά Κιλό
1 Κιλό 4.7 Ευρώ
3 Κιλά 4.5 Ευρώ
5 Κιλά 4.2 Ευρώ

Κάνε Share...


Κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook!

Copyright © 2018 Candle.gr - All Rights Reserved.