Σύνδεση

Σκληρή παραφίνη για κουφωτά - 1Kg

σκληρη-παραφινη-για-κουφωτα
Savannah-Desert6
Κωδικός Προϊόντος: wax111

Σκληρή παραφίνη κατάλληλη για κουφωτά κεριά. Σημείο τήξης 70 βαθμούς Κελσίου. 1 Kg
Τιμή πώλησης 10,00 €
Εκπτωση


Preloader

Σκληρή παραφίνη για κουφωτά

Τα κουφωτά κεριά απαιτούν σκληρή παραφίνη με ειδικές προδιαγραφές έτσι ώστε η θερμότητα από το κερί που καίει εσωτερικά και οι ζεστές μέρες του καλοκαιριού να μην παραμορφώσουν τις δημιουργίες σας. Η παραφίνη για κουφωτά που διαθέτουμε έχει απίστευτη αντοχή στην θερμότητα με σημείο τήξης τους 70° C.

Επιπλέον χαρακτηριστικό είναι ότι αφήνει ελάχιστα υπολείμματα στα καλούπια και έχει υψηλής ποιότητας λεία επιφάνεια όταν κρυώνει. Με την συγκεκριμένη ποιότητα παραφίνης έχουμε κατασκευάσει κουφωτές λαμπάδες 1.5μ ύψος έως και κουφωτά κεριά με 40εκ διάμετρο. Λόγο της ημιδιαφανής ιδιότητας της, το φως της φλόγας αντανακλάται έντονα και περιβάλει όμορφα όλο το κουφωτό κερί.

Χρησιμοποιήστε πρόσθετο UVA+B για να κρατήσετε την ένταση των χρωμάτων για πολλά χρόνια. Με υψηλό βαθμό καθαρότητας, η πλήρως υδρογονωμένη 100% παραφίνη για κουφωτά κεριά παρέχει τη βάση για κεριά υψηλής ποιότητας. Με πρόσθετα ή βελτιωτικά όπως η στεατίνη μπορείτε να δημιουργήσετε την δική σας φόρμουλα.

Η παραφίνη για κουφωτά είναι συμβατή με όλα τα χρώματα και αρώματα που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή κεριών. Υπό κανονικές συνθήκες η παραφίνη και τα κεριά που παράγονται από αυτήν έχουν εξαιρετική διάρκεια ζωής. Η εμφάνιση, η έλλειψη οσμής και η καλή ποιότητα καύσης διατηρούνται μόνιμα.

Share it


Είδατε πρόσφατα

Copyright © 2017 Candle.gr - All Rights Reserved.