Σύνδεση

Μαλακή παραφίνη SASOL 6220

Κωδικός Προϊόντος: wax102

Μαλακή παραφίνη κατάλληλη για γέμισμα δοχείων - 1kg
Τιμή πώλησης 4,70 €
Εκπτωση
Επιλέξτε συσκευασία (1 - 3 - 5Kg)


Preloader

Μαλακή Παραφίνη Sasol 6220

Τα κεριά σε δοχεία, τόσο τα αρωματικά όσο και τα άοσμα αντιπροσωπεύουν μια σημαντική τάση στην αγορά των κεριών. Η μαλακή παραφίνη Sasol 6220 εκτός από γυάλινα δοχεία είναι κατάλληλη και για κεραμικά ή μεταλλικά δοχεία.

Η μαλακή παραφίνη Sasol 6220 έχει σχεδιαστεί ειδικά για αυτό το σκοπό και συμμορφώνεται άριστα στις απαιτήσεις ενός κεριού σε δοχείο. Συρρικνώνεται ελαφρώς κατά την ψύξη του κεριού δημιουργώντας έτσι μία ελκυστική επιφάνεια, ενώ προσκολλάτε καλύτερα στο γυάλινο τοίχωμα . Με την κατάλληλη επεξεργασία δεν δημιουργούνται φυσαλίδες και η αποκόλληση από το τοίχωμα του γυαλιού μπορεί να αποφευχθεί.

Με υψηλό βαθμό καθαρότητας, η πλήρως υδρογονωμένη μαλακή παραφίνη Sasol 6220 για δοχεία παρέχει τη βάση για κεριά υψηλής ποιότητας που καίνε καθαρά και με ασφάλεια. Η παραφίνη Sasol 6220 είναι συμβατή με όλα τα χρώματα και αρώματα που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή κεριών και υπερβαίνει το σήμα ποιότητας RAL για τα κεριά.

Υπό κανονικές συνθήκες η παραφίνη και τα κεριά που παράγονται από αυτήν έχουν εξαιρετική διάρκεια ζωής. Η εμφάνιση, η έλλειψη οσμής και η καλή ποιότητα καύσης διατηρούνται μόνιμα.

Βάρος Συσκευασίας Τιμή ανά Κιλό
1 Κιλό 4.7 Ευρώ
3 Κιλά 4.5 Ευρώ
5 Κιλά 4.2 Ευρώ

Share it


Είδατε πρόσφατα

Copyright © 2017 Candle.gr - All Rights Reserved.