Σύνδεση

Μαλακή παραφίνη SASOL 6214

Κωδικός Προϊόντος: wax6214

Μαλακή παραφίνη κατάλληλη για γέμισμα δοχείων - 1kg
Τιμή πώλησης 4,60 €
Εκπτωση
Επιλέξτε συσκευασία (1 - 3 - 5Kg)


Preloader

Μαλακή Παραφίνη Sasol 6214

Η μαλακή παραφίνη SASOLWAX 6214 για δοχεία είναι ένα μείγμα παραφίνης και φυτικών ελαίων επαγγελματικού επιπέδου και υψηλής ποιότητας. Έχει σχεδιαστεί ειδικά για την χρήση σε γυαλί και δοχεία κεριών. Κατασκευάζεται στη Γερμανία από την ηγετική στην αγορά SASOLWAX, έχει χαμηλό σημείο τήξης ~48C-52C, γεγονός που καθιστά αυτό το κερί μια άριστη επιλογή για ένα γέμισμα.

Με κρεμώδη και ομαλή εμφάνισή και υφή, τη δυνατότητα να κρατάει το άρωμα και την άριστη καύση, κάνουν την παραφίνη Sasol 6214 μία από της πιο ευρέως χρησιμοποιούμενες παραφίνες από επαγγελματίες κατασκευαστές κεριών στην Ευρώπη.

Με υψηλό βαθμό καθαρότητας, η πλήρως υδρογονωμένη μαλακή παραφίνη Sasol 6214 για δοχεία παρέχει τη βάση για κεριά υψηλής ποιότητας που καίνε καθαρά και με ασφάλεια. Η παραφίνη Sasol 6214 είναι συμβατή με όλα τα χρώματα και αρώματα που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή κεριών και υπερβαίνει το σήμα ποιότητας RAL για τα κεριά.

Υπό κανονικές συνθήκες η παραφίνη και τα κεριά που παράγονται από αυτήν έχουν εξαιρετική διάρκεια ζωής. Η εμφάνιση, η έλλειψη οσμής και η καλή ποιότητα καύσης διατηρούνται μόνιμα.

Βάρος Συσκευασίας Τιμή ανά Κιλό
1 Κιλό 4.6 Ευρώ
3 Κιλά 4.4 Ευρώ
5 Κιλά 4.15 Ευρώ

Share it


Είδατε πρόσφατα

Copyright © 2017 Candle.gr - All Rights Reserved.