Σύνδεση

Σιτρονέλα - Αιθέριο έλαιο

σιτρονέλα-αντικουνουπικό
Κωδικός Προϊόντος: FR123

Ένα κερί σιτρονέλλας είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος απώθησης των κουνουπιών. Θεωρείτε ότι η σιτρονέλα είναι ένα «βιοπαρασιτοκτόνο» που έχει μη τοξικό τρόπο δράσης ενάντια στα κουνούπια.
Τιμή πώλησης 3,00 €
Εκπτωση


Preloader

Αιθέριο έλαιο Citronella Oil

Η σιτρονέλα (Citronella) καταχωρήθηκε ως ένα απαλό φυτικό εντομοαπωθητικό και αντικουνουπικό το 1948 στης Ηνωμένες Πολιτείες. Παλαιότερα είχε χρησιμοποιηθεί εδώ και αιώνες στην Κίνα, την Ινδονησία και τη Σρι Λάνκα για να βοηθήσει στη μείωση των εξανθημάτων, της φλεγμονής και των λοιμώξεων. Το αιθέριο έλαιο Citronella προέρχεται από το ασιατικό χόρτο που είναι γνωστό ως Cymbopogon nardus. Χρησιμοποιείται πλέον ως φυσικό αρωματικό λάδι, σε κεριά αντικουνουπικά και εντομοαπωθητικά, καθώς και σε προϊόντα ομορφιάς, οικιακής χρήσης και αρωμάτων.

Σύμφωνα με έρευνες, για να δρα αποτελεσματικά πρέπει να ανανεώνετε συχνά η εφαρμογή του λαδιού κάθε 1 ώρα έτσι ώστε να διαρκεί η απωθητική του δράση. Ένα κερί σιτρονέλλας είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος απώθησης των κουνουπιών διότι το ατνικουνουπικό άρωμα ανανεώνετε στην ατμόσφαιρα συνεχώς.

Τα κύρια ενεργά συστατικά της σιτρονέλας είναι η κιτρονελλάλη, η γερανολόλη, το γερανύλιο και το λιμονένιο.

  • Μπουκαλάκι 25ml Σιτρονέλας για την κατασκευή κεριών.
  • Ποσότητα: Χρησιμοποιήστε έως 5% της ποσότητας του κεριού σε άρωμα. Δηλαδή 1 μπουκαλάκι σε 500 γραμμάρια κερί παραφίνης ή σόγιας.
  • Ένταση αρώματος: Δυνατή
  • Σύσταση: Αιθέριο έλαιο από Cymbopogon nardus (citronella grass) - Διαχωρισμός με απόσταξη ατμού 


Είδατε πρόσφατα

Copyright © 2017 Candle.gr - All Rights Reserved.