Σύνδεση

Αιθέριο Έλαιο 100% - Πορτοκάλι 5πλής 5ml

Αιθέριο έλαιο πορτοκάλιΠορτοκάλι 5πλής Απόσταξης
Κωδικός Προϊόντος: EO7

Citrus sinensis 100% Pure- Το Αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού πενταπλής απόσταξης είναι πιο συγκεντρωμένο από το κανονικό αιθέριο έλαιο εσπεριδοειδών. Με την εκτεταμένη απόσταξη, τα τερπένια απομακρύνονται από το λάδι καθιστώντας το πιο κατάλληλο για καλλυντικές εφαρμογές.
Τιμή πώλησης 2,40 €
Εκπτωση

Preloader

Αιθέριο Έλαιο - Πορτοκάλη 5πλής Απόσταξης

Το Αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού πενταπλής απόσταξης με αυξημένη συγκέντρωση του αρώματος του αιθέριου ελαίου πορτοκαλιού το καθιστά ιδανικό για σαπούνι και κερί. Με γλυκιά μυρωδιά εσπεριδοειδών σαν τις φλούδες πορτοκαλιού από τις οποίες προέρχεται αλλά πιο έντονο και συγκεντρωμένο.

Προφυλάξεις: Πάντα να δοκιμάζετε την ευαισθησία του δέρματος πριν από την ευρεία χρήση. Μερικοί αρωματοθεραπευτές έχουν αναφέρει ότι ένα μικρό ποσοστό λίγων ανθρώπων έχει υποστεί δερματίτιδα από την περιεκτικότητα σε λιμονένια. Το Αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού θεωρείται φωτο-τοξικό και πρέπει να αποφεύγεται η έκθεση στο φως του ήλιου. Μην το χρησιμοποιείτε εάν είστε έγκυος.
Σημαντική σημείωση: Οι παρεχόμενες πληροφορίες προορίζονται μόνο για εκπαιδευτικούς σκοπούς.
Βοτανική ονομασία Citrus sinensis 100% Pure
Τμήμα φυτού Φλούδα φρούτων
Μέθοδος εξαγωγής Ψυχρής πίεσης
Χρώμα Σκούρο πορτοκαλί έως χρυσό
Αρωματική Νότα Μέση Middle Note
Ένταση Αρώματος Ισχυρή
Συνδυάζετε καλά με Λεβάντα, Περγαμόντο, Λεμόνι, φασκόμηλο, Μύρο, Σανταλόξυλο, Μοσχοκάρυδο, Φλοιό Κανέλας και Φραγκοστάφυλο..
Συσκευασία Σταγωνόμετρο - 5ml
Προέλευση Ιταλία

Ιστορία: Πιστεύεται ότι το γλυκό πορτοκάλι εισήχθη στην Ευρώπη από τους Άραβες τον 1ο αιώνα μαζί με το πικρό πορτοκάλι.

Το Αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού πενταπλής απόσταξης έχει χαρακτηριστεί με τις εξής ιδιότητες: αντικαταθλιπτικό, αντισηπτικό, αντισπασμωδικό, αφροδισιακό, αποσμητικό, πεπτικό, διεγερτικό (νευρικό) και τονωτικό (καρδιακό, κυκλοφορικό). Έχει επίσης εφαρμογές στην καταπολέμηση κρυολογήματος, δυσκοιλιότητας, γρίπης, ούλων, αργής πέψης και του στρες. Η αυξημένη συγκέντρωση του αρώματος του αιθέριου ελαίου πορτοκαλιού  το καθιστά ιδανικό για σαπούνι και κερί.

Share it


Copyright © 2017 Candle.gr - All Rights Reserved.