Σύνδεση

Αιθέριο Έλαιο 100% - Λεμονόχορτο 5ml

Κωδικός Προϊόντος: EO6

Cymbopogon flexuosus 100% Pure- Το αιθέριο έλαιο λεμονόχορτο είναι από τα πιο δημοφιλή αιθέρια έλαια που χρησιμοποιούνται σήμερα για την αποτελεσματικότητα, τα οφέλη για την υγεία και την ευρεία ποικιλία εφαρμογών.
Τιμή πώλησης 2,40 €
Εκπτωση


Preloader

Αιθέριο Έλαιο - Λεμονόχορτο

Πρόκειται για ένα αρωματικό πολυετές φυτό που αναπτύσσεται στα περίπου 30-50 εκατοστά. Έχει κόκκινα στελέχη και ταχέως αναπτυσσόμενα φύλλα τα οποία χρησιμοποιούνται στην απόσταξη. Άρωμα: Ισχυρό, λεμόνιο και ποώδες.

Προφυλάξεις: Πάντα να δοκιμάζετε την ευαισθησία του δέρματος πριν από την ευρεία χρήση.
Σημαντική σημείωση: Οι παρεχόμενες πληροφορίες προορίζονται μόνο για εκπαιδευτικούς σκοπούς.
Βοτανική ονομασία Cymbopogon flexuosus 100% Pure
Τμήμα φυτού Φύλλα
Μέθοδος εξαγωγής Ατμός
Χρώμα κίτρινο-καφέ
Αρωματική Νότα Κορυφή Top Note
Ένταση Αρώματος Ισχυρή
Συνδυάζετε καλά με Το αιθέριο έλαιο λεμονόχορτο συνδυάζεται καλά με αιθέρια έλαια Ευκάλυπτου, Γεράνιου, Λεβάντας και Δενδρολίβανου.
Συσκευασία Σταγωνόμετρο - 5ml
Προέλευση Ινδία

Ιστορία: Στην Ανατολική Ινδία και στη Σρι Λάνκα, το Lemongrass χρησιμοποιήθηκε ιστορικά για να κάνει σούπες, κάρυ και ένα τοπικό ποτό που ονομάζεται "τσάι πυρετού", το οποίο προοριζόταν να θεραπεύει όχι μόνο πυρετούς, αλλά και διάρροια, ακανόνιστη εμμηνόρροια, πόνους στο στομάχι και δερματικές λοιμώξεις. Το λεμονόχορτο είναι από τα πιο δημοφιλή αιθέρια έλαια που χρησιμοποιούνται σήμερα για την αποτελεσματικότητα, τα οφέλη για την υγεία και την ευρεία ποικιλία εφαρμογών.

Share it


Copyright © 2017 Candle.gr - All Rights Reserved.