Σύνδεση

Αιθέριο Έλαιο 100% - Κανέλλα Φύλλα 5ml

Κωδικός Προϊόντος: EO2

Cinnamomum zeylancium 100% Pure- Το αιθέριο έλαιο κανέλας έχει μια πικάντικη, ζεστή, μυρωδάτη οσμή.
Τιμή πώλησης 2,30 €
Εκπτωση


Preloader

Αιθέριο Έλαιο - Κανέλας (Φύλλα)

Το αιθέριο έλαιο κανέλλας έχει μια πικάντικη, ζεστή, μυρωδάτη οσμή. Οι πελάτες που αναζητούν τη μυρωδιά του μπαχαρικού κανέλας πρέπει να απευθυνθούν στο φλοιό κανέλας. (Cinnamon Bark).
Η κανέλα είναι δέντρο αειθαλή προερχόμενο από την Κίνα και το Βιετνάμ. Έχει λαμπερά, δερμάτινα πράσινα φύλλα, και μικρά, λευκά άνθη με μοβ μούρα.

Προφυλάξεις: Αν και μη τοξικό, είναι ικανό να προκαλέσει ευαισθησία - ιδιαίτερα με τους βλεννογόνους. Θα πρέπει επίσης να χρησιμοποιείται σε αραίωση και να αποφεύγεται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.
Σημαντική σημείωση: Οι παρεχόμενες πληροφορίες προορίζονται μόνο για εκπαιδευτικούς σκοπούς.
Βοτανική ονομασία Cinnamomum zeylancium 100% Pure
Τμήμα φυτού Φύλλα
Μέθοδος εξαγωγής Απόσταξη Ατμού
Χρώμα Χρυσό Καφέ
Αρωματική Νότα Μεσαία - Middle Note
Ένταση Αρώματος Μέτρια
Συνδυάζετε καλά με Το Cinnamon Leaf συνδυάζεται καλά με οποιοδήποτε έλαιο από την οικογένεια εσπεριδοειδών, μπαχαρικά όπως το γαρύφαλλο (clove), καθώς και την Λεβάντα, το Δενδρολίβανο και το Θυμάρι.
Συσκευασία Σταγωνόμετρο - 5ml
Προέλευση Σρι Λάνκα

Ιστορία: Η φαρμακευτική χρήση της κανέλας καταγράφηκε για πρώτη φορά στα κινέζικα φαρμακεία το 2700 π.Χ. Το βότανο έχει χρησιμοποιηθεί ως θεραπευτικό βοήθημα για την αναστάτωση του στομάχου, την διάρροια, τους ρευματισμούς, νεφρικές παθήσεις και τους κοιλιακούς πόνους. Οι Αιγύπτιοι το χρησιμοποίησαν για μασάζ ποδιών, καθώς και ως φάρμακο για την χολή. Χρησιμοποιήθηκε ως συστατικό στο κρασί, στα φίλτρα αγάπης και ηρεμιστικό κατά τη γέννηση.

Share it


Copyright © 2017 Candle.gr - All Rights Reserved.