Αιθέριο Έλαιο 100% - Κανέλα Φλοιός 5ml


Cinnamomum zeylancium 100% Pure- Το αιθέριο έλαιο από φλοιό κανέλας έχει ένα ζεστό, πικάντικο άρωμα ανάμεσα στο γαρύφαλλο και την κανέλα ελαφρώς ποώδες με νότες πιπεριού.
Τιμή:3,30 €
Discount


Preloader

Αιθέριο Έλαιο - Κανέλας (Φύλλα)

Το αιθέριο έλαιο κανέλλας είναι ένα πικάντικο άρωμα ανάμεσα στο γαρύφαλλο και την κανέλα ελαφρώς ποώδες με νότες πιπεριού. Η κανέλα είναι ένα αειθαλή δέντρο μητρικό στη Σρι Λάνκα, την Ινδία, την Ινδονησία, την Κίνα και το Βιετνάμ. Έχει λαμπερά, δερμάτινα πράσινα φύλλα, και μικρά, λευκά άνθη με μοβ μούρα οβάλ μορφής.

Προφυλάξεις: Το αιθέριο έλαιο Κανέλα Bark μπορεί να είναι ερεθιστικό για το δέρμα και τους βλεννογόνους - ιδιαίτερα σε μεγάλες δόσεις. Θα πρέπει πάντα να χρησιμοποιείται σε αραίωση. Συνιστούμε να εκτελεστεί μια δοκιμή επιδερμίδας πριν από τη χρήση, καθώς μπορεί να ερεθίσει το ευαίσθητο δέρμα.
Σημαντική σημείωση: Οι παρεχόμενες πληροφορίες προορίζονται μόνο για εκπαιδευτικούς σκοπούς.
Βοτανική ονομασία Cinnamomum zeylancium 100% Pure
Τμήμα φυτού Φλοιός (Bark)
Μέθοδος εξαγωγής Απόσταξη Ατμού
Χρώμα Κοκκινωπό Καφέ
Αρωματική Νότα Μεσαία - Middle Note
Ένταση Αρώματος Μέτρια έως Ισχυρή
Συνδυάζετε καλά με Το Cinnamon Bark συνδυάζεται καλά με οποιοδήποτε έλαιο από την οικογένεια εσπεριδοειδών, αλλά επίσης με το λιβάνι, την λεβάντα, των κέδρο και το Ylang Ylang
Συσκευασία Σταγωνόμετρο - 5ml
Προέλευση Κίνα

Ιστορία: Η φαρμακευτική χρήση του φλοιού κανέλας καταγράφηκε για πρώτη φορά στα κινέζικα φαρμακεία από το 2700 π.Χ. Το βότανο έχει χρησιμοποιηθεί ως θεραπευτικό βοήθημα για την αναστάτωση του στομάχου και τα αέρια, τη διάρροια, τους ρευματισμούς, τις παθήσεις των νεφρών και τον κοιλιακό πόνο. Οι Αιγύπτιοι το χρησιμοποίησαν για μασάζ , καθώς και ως φάρμακο για την χολή. Χρησιμοποιήθηκε ως συστατικό ζυμωμένων κρασιών, φίλτρα αγάπης και ηρεμιστικό κατά τη γέννηση.

Κάνε Share...


Κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook!

Copyright © 2018 Candle.gr - All Rights Reserved.