Τα κεριά, για να απαντήσουν στις παγκόσμιες επιθυμίες του πάντα φθηνότερου, έχουν φτάσει στο σημείο να κατασκευάζονται ανεξέλεγκτα και με υλικά άγνωστης ποιότητος και ασφάλειας.


Nimbus CandlesΤο 2009 γεννιέται η Nimbus Candles με σκοπό να μπορέσει να προσφέρει άριστης ποιότητας χειροποίητα και ηθικά κατασκευασμένα φιλικά προς το περιβάλλον κεριά σόγιας.

Σε συνέχεια της επιτυχής δραστηριότητας και θετικής ανταπόκρισης από τον κόσμο που δοκιμάζουν τα κεριά σόγιας της Nimbus Candles, αποφασίσαμε να προσφέρουμε την ευκαιρία στον κόσμο να φτιάξει μόνος του κεριά σόγιας, προτείνοντας υλικά κηροπλαστικής για χόμπι συνοδευόμενα με άπλες λύσεις κατασκευής όπως τα έτοιμα πακέτα κηροπλαστικής “φτιαξτό μόνος σου” για αρχάριους. 

Με τα ίδια πάντα ποιοτικά υλικά που χρησιμοποίει η ίδια η Nimbus Candles, όλοι έχουν την δυνατότητα να χαρούν την ποιότητα και τα προτερήματα των κεριών της, σε πολύ χαμηλότερο κόστος και παράλληλα, διασκεδάζοντας με το χόμπι τους φτιάχνοντας κεριά.


Θέλοντας να προσφέρει ακόμα περισσότερες επιλογές και για να εξυπηρετήσει την αυξανόμενη ζήτηση και ανάγκες τον πελατών της Nimbus Candles, γεννήθηκε το candle.gr το οποίο προσφέρει πολύ περισσότερες επιλογές και υλικά για την κατασκευή κεριών, όχι μόνο σόγιας αλλά και μελισσοκέρι, παραφίνη, στεατίνη, και διάφορους άλλους τύπους κεριού, σε ανταγωνιστικές τιμές.

Κρατώντας την ίδια στάση ως προς την εξυπηρέτηση του κόσμου, το candle.gr θέλει να βρίσκεται πάντα δίπλα σας, πάντα πρόθυμο να απαντήσει σε κάθε απορία, ερώτημα η διευκρίνηση όσο αφορά την σωστή κατασκευή κεριών, γιατί περά από τον σεβασμό για τον πλανήτη μας, παραμένει ακόμα πιο σημαντικό για εμάς ο σεβασμός προς τον συνάνθρωπο μας.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook!

Copyright © 2018 Candle.gr - All Rights Reserved.