Σύνδεση

Αιθέρια Έλαια Ηρεμίας - 5ml

Μείγμα Αιθέριων Ελαίων Ηρεμίας - 5mlΜείγμα Αιθέριων Ελαίων Ηρεμίας - 5ml
Κωδικός Προϊόντος: EO11

Σε έναν τόσο πολυάσχολο κόσμο, είναι σημαντικό να υπάρχει χρόνος για να χαλαρώσετε, αλλά είναι σπάνιο να φτάσουμε στην πραγματική ηρεμία και χαλάρωση. Πάρτε χρόνο, παίξτε μουσική απαλά, κλείστε τα μάτια σας και χαλαρώστε με αυτό το ευχάριστο μείγμα Αιθέριων Ελαίων.
Τιμή πώλησης 2,80 €
Εκπτωση


Preloader

Μείγμα Αιθέριων Ελαίων Ηρεμίας - 5ml

Συστατικά: Αιθέριο Έλαιο Λεβάντα, Πατσουλί. Μανταρίνι ψυχρής έλασης, Μαντζουράνας, Jojoba, Γεράνι Μπουρμπόν, Χαμομήλι Ρωμαϊκό.

Πάρτε χρόνο, παίξτε μουσική απαλά, κλείστε τα μάτια σας και χαλαρώστε με αυτό το ευχάριστο μείγμα Αιθέριων Ελαίων.

Τα μίγματα 100% Αιθέριων ελαίων μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να δημιουργήσουν ατμόσφαιρα σε καυστήρα ελαίου, στην κατασκευή τάρτας κεριού, να αναμιχθούν με 3% λάδι βάσης ή στάζοντας μερικές σταγόνες σε μία λίμνη υγρού κεριού.

Ο συνδυασμός μας 100% Αιθέριων ελαίων καλύπτουν όλες τις διαθέσεις σας είτε επιθυμείτε τη διανοητική σαφήνεια είτε αναζητάτε χαλάρωση. 

Προφυλάξεις: Είναι πιθανό αυτό το μείγμα να προκαλέσει ευαισθησίες. δεν συνιστούμε αυτά τα μείγματα σε μασάζ να αντικαταστήσουν την παραδοσιακή ιατρική.
Ποτέ μην χρησιμοποιείτε καθαρά έλαια στο δέρμα χωρίς αραίωση, μόνο για εξωτερική χρήση, να κρατάτε μακριά από τα παιδιά και τα μάτια, να ελέγχετε πάντα εάν υπάρχουν ιατρικά ζητήματα που θα μπορούσαν να προκαλέσουν κάποιο πρόβλημα. Ζητήστε βοήθεια αν έχετε αμφιβολίες.
Σημαντική σημείωση: Οι παρεχόμενες πληροφορίες προορίζονται μόνο για εκπαιδευτικούς σκοπούς.


Είδατε πρόσφατα

Copyright © 2017 Candle.gr - All Rights Reserved.