Σύνδεση

Porex e-reeds - Φυσικό - σετ 8 (για 200ml)

porex-fisiko
paradis-200ml-painted6
Κωδικός Προϊόντος: PXN8

Σετ (8τμχ) φυσικά Porex e-reeds στικ υψηλής ποιότητος και καινοτομίας που διαχέουν 10πλάσια το άρωμα από τα κοινά αρωματικά χώρου.
Τιμή πώλησης 4,40 €
Εκπτωση


Preloader
Porex e-reeds

Για να φτιάξετε το τέλειο αρωματικό χώρου σετ (8τμχ - για μπουκάλι 200ml) Porex e-reeds στικ καινοτομίας σε φυσικό χρώμα. Τα Porex eReeds στικ είναι συμβατά με τα προϊόντα διάχυσης αρωμάτων με βάση το νερό ή το λάδι. Πρόκειται για καινοτομικά σχεδιασμένα στικάκια για υψηλή απόδοση της διάχυσης των αρωμάτων. Το άρωμα διαχέεται σε όλο το μήκος του στικ. Τα eReeds είναι επίσης σχεδιασμένα ώστε να μην φράζουν και δεν απαιτούν γύρισμα. Το καλάμι έχει μια πορώδη δομή που παρέχει ελεγχόμενο ρυθμό απελευθέρωσης αρώματος. Χρησιμοποιώντας το Porex eReeds με την βάση για αρώματικά χώρου Augeo, θα δημιουργήσετε ένα πολυτελές diffuser που λειτουργεί τέλεια κάθε φορά.  


Βασικά οφέλη περιλαμβάνουν
• Για χρήση σε αρώματα με διαλύτες
• Γρήγορη διαρροή
• Εξαιρετική διάχυση άρωματως
• Κατασκευασμένο για να μην "φράξει"
• Το χρώμα τους δεν αναμιγνύεται στο υγρό

Διάσταση: 3,5 mm x 25 εκ.

 

Share it

Αποστολές

Για να δείτε άμεσα τα έξοδα αποστολής για τα προϊόντα που έχετε στο καλάθι σας, προχωρήστε στην προβολή καλαθιού και εισάγετε μόνο τον Τ.Κ. της περιοχής σας. Αυτόματα το σύστημα του Candle.gr υπολογίζει τα έξοδα αποστολής. Οι παραγγελίες αποστέλλονται είτε με ΕΛΤΑ είτε με Γενική Ταχυδρομική.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις αποστολές . Δείτε περισσότερα εδώ: Αποστολές - Tracking

Share it


Είδατε πρόσφατα

Copyright © 2017 Candle.gr - All Rights Reserved.