Σύνδεση

Αιθέρια Ελαία Διαλογισμού - 5ml

Μείγμα Αιθέριων Ελαίων ΔιαλογισμούΜείγμα Αιθέριων Ελαίων Διαλογισμού
Κωδικός Προϊόντος: EO10

Το Blend Διαλογισμού έχει δημιουργηθεί για να ενθαρρύνει την εσωτερική ειρήνη, την ηρεμία και να συμβάλει στη μείωση των πιέσεων της καθημερινής ζωής.
Τιμή πώλησης 2,80 €
Εκπτωση


Preloader

Blend Διαλογισμού - 5ml

Περιέχει: Γλυκό Πορτοκαλί, Πατσουλί, Λιβάνι, Φασκόμηλο, Ylang Ylang , Λευκό Θυμάρι

Το Blend Διαλογισμού έχει δημιουργηθεί για να ενθαρρύνει την εσωτερική ειρήνη, την ηρεμία και να συμβάλει στη μείωση των πιέσεων της καθημερινής ζωής.

Τα μίγματα 100% Αιθέριων ελαίων μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να δημιουργήσουν ατμόσφαιρα σε καυστήρα ελαίου, στην κατασκευή τάρτας κεριού, να αναμιχθούν με 3% λάδι βάσης ή στάζοντας μερικές σταγόνες σε μία λίμνη υγρού κεριού.

Ο συνδυασμός μας 100% Αιθέριων ελαίων καλύπτουν όλες τις διαθέσεις σας είτε επιθυμείτε τη διανοητική σαφήνεια είτε αναζητάτε χαλάρωση. 

Προφυλάξεις: Είναι πιθανό αυτό το μείγμα να προκαλέσει ευαισθησίες. δεν συνιστούμε αυτά τα μείγματα σε μασάζ να αντικαταστήσουν την παραδοσιακή ιατρική.
Ποτέ μην χρησιμοποιείτε καθαρά έλαια στο δέρμα χωρίς αραίωση, μόνο για εξωτερική χρήση, να κρατάτε μακριά από τα παιδιά και τα μάτια, να ελέγχετε πάντα εάν υπάρχουν ιατρικά ζητήματα που θα μπορούσαν να προκαλέσουν κάποιο πρόβλημα. Ζητήστε βοήθεια αν έχετε αμφιβολίες.
Σημαντική σημείωση: Οι παρεχόμενες πληροφορίες προορίζονται μόνο για εκπαιδευτικούς σκοπούς.


Είδατε πρόσφατα

Copyright © 2017 Candle.gr - All Rights Reserved.