Χαλαρωτικό μείγμα αιθέριων ελαίων - 5ml

Αφροδισιακό μείγμα αιθέριων ελαίων - 5mlΑφροδισιακό μείγμα αιθέριων ελαίων - 5ml

Καθίστε και χαλαρώστε, είναι ώρα να αναπνεύσετε βαθιά και να καθαρίσετε την ψυχή σας. Το χαλαρωτικό μας μείγμα αιθέριων ελαίων αποτελείται από αιθέρια έλαια που είναι γνωστό ότι σας κρατούν ήρεμους και γειωμένους. Αγκαλιάστε αυτές τις καταπραϋντικές νότες και απολαύστε έναν κόσμο ηρεμίας.
Τιμή:2,90 €
Discount


Preloader

Χαλαρωτικό Blend - 5ml

Περιέχει: Αιθέριο έλαιο Λεβάντας, Λιβάνι, Κέδρου Atlas και Ylang Ylang

Αποτελείται από αιθέρια έλαια που είναι γνωστό ότι σας κρατούν ήρεμους και γειωμένους, έτοιμους για τις όποιες προκλήσεις. Απολαύστε έναν κόσμο ηρεμίας.

Τα μίγματα 100% Αιθέριων ελαίων μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να δημιουργήσουν ατμόσφαιρα σε καυστήρα ελαίου, στην κατασκευή τάρτας κεριού, να αναμιχθούν με 3% λάδι βάσης ή στάζοντας μερικές σταγόνες σε μία λίμνη υγρού κεριού.

Ο συνδυασμός μας 100% Αιθέριων ελαίων καλύπτουν όλες τις διαθέσεις σας είτε επιθυμείτε τη διανοητική σαφήνεια είτε αναζητάτε χαλάρωση. 

Προφυλάξεις: Είναι πιθανό αυτό το μείγμα να προκαλέσει ευαισθησίες. δεν συνιστούμε αυτά τα μείγματα σε μασάζ να αντικαταστήσουν την παραδοσιακή ιατρική.
Ποτέ μην χρησιμοποιείτε καθαρά έλαια στο δέρμα χωρίς αραίωση, μόνο για εξωτερική χρήση, να κρατάτε μακριά από τα παιδιά και τα μάτια, να ελέγχετε πάντα εάν υπάρχουν ιατρικά ζητήματα που θα μπορούσαν να προκαλέσουν κάποιο πρόβλημα. Ζητήστε βοήθεια αν έχετε αμφιβολίες.
Σημαντική σημείωση: Οι παρεχόμενες πληροφορίες προορίζονται μόνο για εκπαιδευτικούς σκοπούς.


Κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook!

Copyright © 2018 Candle.gr - All Rights Reserved.