Σύνδεση

Αφροδισιακό μείγμα αιθέριων ελαίων - 5ml

Αφροδισιακό μείγμα αιθέριων ελαίων - 5mlΑφροδισιακό μείγμα αιθέριων ελαίων - 5ml
Κωδικός Προϊόντος: EO9

Με πικάντικο, ξυλώδες άρωμα, και απαλές νότες λουλούδιών. Τα έλαια που συνδυάζουμε σημειώνονται ιστορικά για τις αφροδισιακές τους ιδιότητες!
Τιμή πώλησης 2,70 €
Εκπτωση


Preloader

Αφροδισιακό Blend - 5ml

Περιέχει: Αιθέριο έλαιο Λεβάντας, Γλυκού Πορτοκαλιού, Πατσουλί, Ylang Ylang 1ο απόσταξης, Κέδρου Atlas, Λάδι Jojoba και Γιασεμί Grandiflorum absolute.

To Αφροδισιακό μείγμα αιθέριων ελαίων, έχει ένα πικάντικο, ξυλώδες άρωμα, με απαλές νότες λουλούδιών. Τα έλαια που συνδυάζουμε σημειώνονται ιστορικά για τις αφροδισιακές τους ιδιότητες!

Τα μίγματα 100% Αιθέριων ελαίων μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να δημιουργήσουν ατμόσφαιρα σε καυστήρα ελαίου, στην κατασκευή τάρτας κεριού, να αναμιχθούν με 3% λάδι βάσης ή στάζοντας μερικές σταγόνες σε μία λίμνη υγρού κεριού.

Ο συνδυασμός μας 100% Αιθέριων ελαίων καλύπτουν όλες τις διαθέσεις σας είτε επιθυμείτε τη διανοητική σαφήνεια είτε αναζητάτε χαλάρωση. 

Προφυλάξεις: Είναι πιθανό αυτό το μείγμα να προκαλέσει ευαισθησίες. δεν συνιστούμε αυτά τα μείγματα σε μασάζ να αντικαταστήσουν την παραδοσιακή ιατρική.
Ποτέ μην χρησιμοποιείτε καθαρά έλαια στο δέρμα χωρίς αραίωση, μόνο για εξωτερική χρήση, να κρατάτε μακριά από τα παιδιά και τα μάτια, να ελέγχετε πάντα εάν υπάρχουν ιατρικά ζητήματα που θα μπορούσαν να προκαλέσουν κάποιο πρόβλημα. Ζητήστε βοήθεια αν έχετε αμφιβολίες.
Σημαντική σημείωση: Οι παρεχόμενες πληροφορίες προορίζονται μόνο για εκπαιδευτικούς σκοπούς.


Copyright © 2017 Candle.gr - All Rights Reserved.