Αιθέριο Έλαιο 100% - Λεμόνι 5ml

Αιθέριο Έλαιο Κολίανδρος100% ΠαρθένοΑιθέριο Έλαιο Κολίανδρος100% Παρθένο

Λεμόνι - Essential Oils 100% Pure - Το άρωμα του αιθέριου ελαίου είναι παρόμοιο με το φρέσκο λεμόνι, αλλά πλουσιότερο και πιο συμπυκνωμένο. Το λεμόνι είναι ιδιαίτερα εκτιμημένο για τις υψηλές αντιβακτηριακές του ιδιότητες.
Τιμή:2,40 €
Discount


Preloader

Αιθέριο Έλαιο - Λεμόνι

Το λεμόνι ήταν αρχικά ένα μικρό ακανθώδες αειθαλές δέντρο από την Ινδία. Είναι πλέον κοινό στη Νότια Ευρώπη, τη Φλόριντα και την Καλιφόρνια.
Το άρωμα του αιθέριου ελαίου είναι παρόμοιο με το φρέσκο λεμόνι, αλλά πλουσιότερο και πιο συμπυκνωμένο. Το λεμόνι είναι ιδιαίτερα εκτιμημένο για τις υψηλές αντιβακτηριακές του ιδιότητες. Στο δέρμα και τα μαλλιά μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τα καθαριστικά του αποτελεσματα, καθώς και για τη θεραπεία των κοψιμάτων. Το αιθέριο έλαιο περιέχει βιταμίνη C, η οποία συμβάλλει στην καταπολέμηση της λιπαρότητας, της ακμής και της κυτταρίτιδας.

Προφυλάξεις: Πάντα να δοκιμάζετε την ευαισθησία του δέρματος πριν από την ευρεία χρήση. Μη τοξικό, μη ερεθιστικό, μη ευαισθητοποιητικό. Αποφύγετε τη χρήση στον ήλιο. Μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό στα μάτια.
Σημαντική σημείωση: Οι παρεχόμενες πληροφορίες προορίζονται μόνο για εκπαιδευτικούς σκοπούς.Ιστορία: Τα φρούτα ήταν γνωστά στην Ευρώπη από τους μεσαιωνικούς χρόνους και οι Έλληνες και οι Ρωμαίοι υποστήριζαν τις θεραπευτικές τους ιδιότητες. Το αιθέριο έλαιο λεμονιού έφθασε στο ύψος της φήμης του όταν οι Βρετανοί άρχισαν να χρησιμοποιούν τα εσπεριδοειδή για να εξουδετερώσουν τις επιπτώσεις του σκορβούτου.
Βοτανική ονομασία Citrus limonum 100% Pure
Τμήμα φυτού Φλούδα
Μέθοδος εξαγωγής Ψυχρής πίεσης
Χρώμα Ανοικτό κίτρινο
Αρωματική Νότα Κορυφή Top Note
Ένταση Αρώματος Ισχυρή
Συνδυάζετε καλά με Τεϊόδεντρο, Ευκάλυπτο, Τριαντάφυλλο, Neroli, Ylang-ylang και όλα τα εσπεριδοειδή
Συσκευασία Σταγωνόμετρο - 5ml
Προέλευση Ιταλία
Ιστορία: Τα φρούτα ήταν γνωστά στην Ευρώπη από τους μεσαιωνικούς χρόνους και οι Έλληνες και οι Ρωμαίοι υποστήριζαν τις θεραπευτικές τους ιδιότητες. Το αιθέριο έλαιο λεμονιού έφθασε στο ύψος της φήμης του όταν οι Βρετανοί άρχισαν να χρησιμοποιούν τα εσπεριδοειδή για να εξουδετερώσουν τις επιπτώσεις του σκορβούτου.


Κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook!

Copyright © 2018 Candle.gr - All Rights Reserved.