Αιθέριο Έλαιο 100% - Λεβαντα 5ml

Αιθέριο Έλαιο Λεβάντας 100% ΠαρθένοΑιθέριο Έλαιο Λεβάντας 100% Παρθένο

Lavender - Essential Oil 100% Pure - Αιθέριο έλαιο Λεβάντας - Η Λεβάντα έχει χρησιμοποιηθεί από αρχαιοτάτων χρόνων τόσο για το άρωμά της, όσο και για τις φαρμακευτικές της ιδιότητες. Οι Ρωμαίοι έδωσαν λεβάντα στο νερό του λουτρού τους, εξ ου και το όνομα που προέκυψε από τη λέξη για πλύση - Lavare.
Τιμή:3,20 €
Discount


Preloader

Αιθέριο Έλαιο - Λεβάντα

Το Αιθέριο έλαιο Λεβάντας 40/42 έχει το πιο λουλουδάτο άρωμα από όλες τις λεβάντες, αν και τα θεραπευτικά επίπεδα είναι χαμηλότερα. Παρ 'όλα αυτά, αναγνωρίζεται ότι έχει κάποιες ισχυρές ιδιότητες. Περιλαμβάνουν αναλγητικό, αντισπασμωδικό, αντι-καταθλιπτικό, αντιμικροβιακό, αντιρευματικό, αντισηπτικό, αντισπασμωδικό, αντιτοξικό, υποτασικό, εντομοκτόνο, καταπραϋντικό, διεγερτικό, καταπραϋντικό, τονωτικό. Η λεβάντα 40/42 είναι συχνά η λεβάντα επιλογής για εφαρμογές σε σαπούνια, κεριά, αρώματα και καλλυντικά. 

Προφυλάξεις: Πάντα να δοκιμάζετε την ευαισθησία του δέρματος πριν από την ευρεία χρήση.
Σημαντική σημείωση: Οι παρεχόμενες πληροφορίες προορίζονται μόνο για εκπαιδευτικούς σκοπούς.
Βοτανική ονομασία Lavandula Officinalis 100% Pure
Τμήμα φυτού Άνθη
Μέθοδος εξαγωγής Ατμός 40/42% Αιθέρας
Χρώμα Ανοικτό κίτρινο με λίγο πράσινο.
Αρωματική Νότα  Υψηλή Top Note
Ένταση Αρώματος Δυνατή
Συνδυάζετε καλά με Εσπεριδοειδή και άνθη, επίσης, Γαρύφαλλο , Κέδρος, Πεύκο, Γεράνι, Βέτιβερ, Πατσούλι κ.α.
Συσκευασία Σταγωνόμετρο - 5ml
Προέλευση  Γαλλία

Ιστορία: Η λεβάντα έχει χρησιμοποιηθεί από αρχαιοτάτων χρόνων τόσο για το άρωμά της, όσο και για τις φαρμακευτικές της ιδιότητες. Οι Ρωμαίοι έδωσαν λεβάντα στο νερό του λουτρού τους, εξ ου και το όνομα που προέκυψε από τη λέξη για πλύση - Lavare.

Κάνε Share...


Κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook!

Copyright © 2018 Candle.gr - All Rights Reserved.