Αιθέριο Έλαιο 100% - Ευκάλυπτος 5ml

Αιθέριο Έλαιο Ευκαλύπτου 100% ΠαρθένοΑιθέριο Έλαιο Ευκαλύπτου 100% Παρθένο

Eucalyptus Australiana - Essential Oils 100% Pure - Το Αιθέριο Έλαιο Ευκαλύπτου χρησιμοποιείται από καιρό σε σπίτια στην Αυστραλία.
Τιμή:3,10 €
Discount


Preloader

Αιθέριο Έλαιο - Ευκαλύπτου Αυστραλίας

Το Αιθέριο Έλαιο Ευκαλύπτου είναι φανταστικό σε παθήσεις του δέρματος, όπως εγκαύματα, πληγές, τσιμπήματα εντόμων, ψείρες και δερματικές λοιμώξεις. Περιέχει υψηλό ποσοστό cineol, που χρησιμοποιείται ευρέως για την ανακούφιση από κρυολογήματα και συμφόρηση. Ο Ευκάλυπτος Radiata προτιμάται από τον Ευκάλυπτο Globulus επειδή είναι λιγότερο σκληρό, πιο ευχάριστο στην εισπνοή και λιγότερο πιθανό να ερεθίσει το δέρμα. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε πονόλαιμους, μύες και αρθρώσεις, όπως επίσης και ως αντισηπτικό.

Προφυλάξεις: Πάντα να δοκιμάζετε την ευαισθησία του δέρματος πριν από την ευρεία χρήση. Το αιθέριο έλαιο Ευκαλύπτου πρέπει να χρησιμοποιείται σε αραίωση και να αποφεύγεται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Θεωρείται τοξικό όταν λαμβάνεται εσωτερικά, μη ερεθιστικό, μη ευαισθητοποιητικό. Αποφύγετε εάν έχετε υψηλή αρτηριακή πίεση ή επιληψία.

Σημαντική σημείωση: Οι παρεχόμενες πληροφορίες προορίζονται μόνο για εκπαιδευτικούς σκοπούς.
Βοτανική ονομασία Eucalyptus radiata 100% Pure
Τμήμα φυτού Φλυός και φύλλα
Μέθοδος εξαγωγής Ατμός
Χρώμα Ανοικτό κίτρινο
Αρωματική Νότα Κορυφή - Top Note
Ένταση Αρώματος Δυνατή
Συνδυάζετε καλά με Βασιλικός,Κέδρος, Citronella, Τζίντζερ, Λεβάντα, Λεμόνι, Λιβάνι, Δυόσμος και Τσάι.
Συσκευασία Σταγωνόμετρο - 5ml
Προέλευση  Αυστραλία

Ιστορία: Το Αιθέριο Έλαιο Ευκαλύπτου χρησιμοποιείται από καιρό σε σπίτια στην Αυστραλία. Στην Ισπανία, η ξυλεία του Ευκαλύπτου χρησιμοποιήθηκε στην κατασκευή.

Κάνε Share...


Κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook!

Copyright © 2018 Candle.gr - All Rights Reserved.